Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Industria alimentara intre adevar si frauda
Industria alimentara intre adevar si frauda
Autor: Constantin Banu (coordonator), Mircea Bulancea, Elena Barascu, Daniela Ianitchi, Alexandru Stoica
Colectia: Siguranta alimentara
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 624
Data Aparitiei: noiembrie 2013
ISBN: 978-973-7725-91-2
Reducere
0%
Pret:
0 RON

EPUIZATA


Cititorii se vor intreba pe drept cuvant ce semnificatie are titlul cartii \"Industria alimentara intre adevar si frauda\". Cu regret trebuie sa atrag atentia consumatorilor ca nu consuma alimente \"curate\" asa cum se lauda mai marii patronatelor producatorilor si procesatorilor, avand in vedere multitudinea de aditivi alimentari si ingrediente care fac ca orice produs alimentar sa fie departe de un produs natural care sa fie consumat in deplina siguranta si care sa corespunda unor conditii nutritionale si senzoriale, dar si de inocuitate menite sa satisfaca pe deplin cerintele acestora.
Ultimele evenimente privind falsificarea carnii de vita tocata cu carne de cal, problema prezentei aflatoxinelor in unele produse alimenatre (carne, lapte si produse lactate), prezenta salmonelelor pe carcasele de pasare, prezenta pesticidelor pe produsele vegetale (fructe si legume), prezenta unor substante cu caracter antibiotic in carnea de curcan confirma faptul ca industria alimentara romaneasca mai are un drum lung de parcurs pana ce produsele alimentare vor deveni produse cu adevarat \"curate\", care sa poata fi consumate fara teama de imbolnaviri.
Prof. Dr. Ing. Constantin BANU
Membru titular al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice \\\\\\\\\\\\\\\"Gheorghe Ionescu-Sisesti\\\\\\\\\\\\\\\"


Prezentare coordonator:

Constantin Banu - absolvent al Facultatii de Industrie Alimentara, este Doctor Inginer in Industia Alimentara si membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice din Romania. A coordonat teze de doctorat in specialitatile: Tehnologii si echipamente in industria alimentara, Biotehnologii in industria alimentara. Este autor a numeroase carti si tratate, manuale, indrumatoare de laborator si proiectare, lucrari stiintifice aparute in reviste de specialitate din tara si strainatate si detine brevete de inventii si inovatii. Pentru activitatea sa didactica, pedagogica si de cercetare a primit numeroase premii, diplome de onoare, de excelenta si de merit.
VA VENI APOCALIPSA FOAMETEI?!
38.15 RON
Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare
0 RON
REZILIENTA: CALEA DE LA SUPRAVIETUIRE LA SUCCES
29.4 RON
Tratat de industrie alimentara - Probleme generale
0 RON