Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Sisteme informatice feroviare volumul 2. Programare si implementare
Sisteme informatice feroviare volumul 2. Programare si implementare
Autor: Stefan Iovan
Colectia: Informatica
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: brosata, alb-negru
Nr. pagini: 844
Data Aparitiei: 2002
ISBN: 973-85643-9-5
Reducere
0%
Pret:
32.7 RON
Cartea Sisteme informatice feroviare: Programare si implementare, elaborata de Domnul Stefan Iovan, specialist al Centrului de Informatica CFR, este o lucrare necesara, care grupeaza la un loc multe informatii, fiind un instrument util atat pentru specialistii si managerii feroviari, cat si pentru orice proiectant / realizator de sisteme / aplicatii informatice.
Vasile Olievschi - Director,
Directia Generala de Reglementari si Calitatea Serviciilor in Transportul Feroviar din Ministerul Transporturilor

Prezentand programarea si implementarea sistemelor informatice prin prisma modelarii obiectuale, autorul are o optiune serioasa in concordanta cu cele mai noi si moderne metodologii de realizare a sitemelor informatice. Noile tendinte din domeniul tehnologiei informatiei, exemplificate de autor prin prezentarea platformei Oracle9i care s-a lansat in acest an in Romania, arata actualitatea informatiei prezentate.
Prof. Dr. Ing. Crisan Ionescu – Facultatea de Constructuctii Civile si Industriale Bucuresti.


Prezentare autor:

Stefan Iovan - a absolvit Facultatea de Stiinte ale Naturii Timisoara, sectia Informatica, promotia 1979, si este doctor in Stiinte exacte - Matematica al Universitatii de Vest.
Dupa terminarea facultatii si-a desfasurat activitatea la Centrul Teritorial de Calcul Electronic Oradea, ca realizator de sisteme informatice, iar apoi la Institutul de Cercetari Componente Electronice Bucuresti, ca cercetator stiintific in colectivul de proiectare asitata de calculator.
Din 1999 lucreaza in cadrul Companiei Nationale de cai Ferate C.F.R. S.A., la inceput ca sef de proiect restructurare iar mai apoi in cadrul Centrului de Informatica al Companiei Nationale de Cai Ferate C.F.R. S.A. ca director tehnic. Este programator de sistem in cadrul proiectului IRIS.
Este cadru didactic asociat la Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Bucuresti, unde a sustinut cursuri, seminarii si laboratoare la discipline precum: limbaje de programare Pascal si C/C++, structuri de date si algoritmi, sisteme de operare, baze de date, realizarea sistemelor informatice.
A publicat peste 60 de articole de specialitate, comunicari stiintifice si studii in tara si strainatate. Participa si prezinta lucrari la congrese si coferinte internationale in Germania, Slovacia, Israel, Cehia, Franta, Austria.
Sisteme informatice feroviare volumul 1. Analiza si proiectare
15.26 RON