Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Managementul fiabilitatii
Managementul fiabilitatii
Autor: Emil Petrescu, Viorel Gh. Voda
Colectia: Sisteme de management
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: brosata, alb-negru
Nr. pagini: 192
Data Aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-7725-56-1
Reducere
0%
Pret:
23.98 RON
Lucrarea reprezinta, probabil, o prima incercare monografica in limba romana in care se abordeaza \\\"un aspect oarecum neglijat\\\" - cum denumesc autorii managementul fiabilitatii. Lucrarea este structurata pe trei capitole, tratand succesiv geneza reocuparilor pentru siguranta in functionare, rolul demografiei in edificarea teoriei si practicii fiabilitatii, aspectele terminologice specifice. Urmeaza apoi prezentarea \\\"tipurilor\\\" de fiabilitate intalnite in practica si a implicatiilor manageriale in desfasurarea testelor de durabilitate si fiabilitate.
Modelele statistice discutate sunt \\\"exotice\\\" si de data recenta, cele clasice fiind sintetizate in Anexa III.
Studiile de caz, exemplele si elementele de istorie inserate confera lucrarii o lectura placuta, dar si utila, in acelasi timp, tuturor celor angrenati in Colectia calitologiei.


Prezentare autori:

Emil Petrescu - a absolvit facultatea de Tehnologia Constructorilor de Masini din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti. A publicat carti si de articole la reviste de specialitate, precum: Tribuna Calitatii, Calitate si management, Calitatea - acces la succes.

Viorel Gh. Voda - a absolvit facultatea de Matematica-Mecanica, fiind Doctor in Matematica. Este ceretator stiintific, sef sectie Control statistic si optimizare in cadrul Institutulul de Statistica si Matematica Aplicata. A fost distins cu medalie si brevet pentru activitatea depasa in domeniul matematicii elementare, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Gazetei Matematice. A desfasurat o activitate publicistica intensa ce a avut ca scop popularizarea statisticii.
Minitratat neconventional de management al calitatii
0 RON
Managementul viitorului
0 RON
Managementul transportului feroviar
0 RON