Toate
Contact
( 0 produse)
1.jpg
HOME    Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare
Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare
Autor: Constantin Banu (coordonator)
Colectia: Siguranta alimentara
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 1152
Data Aparitiei: mai - 2013
ISBN: 978-973-7725-67-7
Reducere
0%
Pret:
0 RON
epuizata

Lucrarea Tratat de industrie alimentara este conceputa in doua volume de sine statatoare, care se completeaza unul pe celalalt: Tratat de industrie alimentara - Probleme generale si Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare.

In volumul Tratat de industrie alimentara: Tehnologii alimentare sunt abordate, intr-o forma concisa, tehnologiile specifice fiecarui sector al industriei alimentare, cum ar fi: tehnologia obtinerii unor derivate proteice de origine vegetala, aspecte ale exploatarii frigoriferelor, aspecte privind folosirea tehnicilor de membrana in industria alimentara, notiuni generale privind igiena in unitatile producatoare de bunuri alimentare, etc.


Prezentare coordonator:

Constantin Banu - absolvent al Facultatii de Industrie Alimentara, este Doctor Inginer in Industia Alimentara si membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice din Romania. A coordonat teze de doctorat in specialitatile: Tehnologii si echipamente in industria alimentara, Biotehnologii in industria alimentara. Este autor a numeroase carti si tratate, manuale, indrumatoare de laborator si proiectare, lucrari stiintifice aparute in reviste de specialitate din tara si strainatate si detine brevete de inventii si inovatii. Pentru activitatea sa didactica, pedagogica si de cercetare a primit numeroase premii, diplome de onoare, de excelenta si de merit.
VA VENI APOCALIPSA FOAMETEI?!
38.15 RON
Industria alimentara intre adevar si frauda
54.5 RON
REZILIENTA: CALEA DE LA SUPRAVIETUIRE LA SUCCES
29.4 RON
Tratat de industrie alimentara - Probleme generale
0 RON