Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Caracterologie si Grafologie
Caracterologie si Grafologie
Autor: Andrei Athanasiu, Radu Constantin
Colectia: Grafologie
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 518
Data Aparitiei: 2011
ISBN: 978-973-7725-87-5
Reducere
0%
Pret:
54.5 RON
Cele trei aspecte tipuri umane, devieri caracteriale, tendinte criminale (impotriva altora sau impotriva propriei fiinte) tratate in acest volum, isi datoreaza prezentarea unei nevoi de cuprindere si intelegere a unor fatete aparent disparate ale fiintei umane, prin cautarea si, eventual, stabilirea unor punti de legatura intre manifestarile personalitatii.
La baza se afla structura caracterologica-tipologica, ce face ca un subiect sa aiba un anumit ritm si sa prefere anumite ritmuri, sa tinda spre anumite miscari, sa vada lucrurile sub un anumit unghi, sa valorifice anumite situatii.
Este vorba despre un nucleu de posibilitati, al unei orientari naturale catre un anumit tip de echilibru psihologic si fiziologic, catre un anume comportament si stil de existenta. Asadar, un ansamblu de virtualitati organizate intr-o configuratie, dar care se pot realiza sau nu, se pot actualiza sau nu, se pot specifica in mii de maniere foarte diferite, dupa mediu, moment, varsta, experienta, influenta, evenimente ale vietii etc.


Prezentare autori:

Andrei Athanasiu - a urmat cursurile Facultatii de Medicina din Bucuresti, obtinand titlul de doctor in medicina si chirurgie in 1949. A obtinut titlul de doctor docent cu lucrarea Psihologia profesiunii medicale si diploma de doctorat cu lucrarea Bazele stiintifice ale grafologiei.

Radu Constantin - expert criminalist autorizat in expertiza grafica si tehnica a documentelor cu o exeperinta de peste 40 de ani. Este membru aderent al Societatii Franceze de grafologie si al Asociatiei Grafologiece Italiene, membru al Societatii Romane de criminologie si Criminalistica din Romania, membru fondator al Societatii Romane de Grafologie si al Asociatiei Grafologiece din Romania.
PERSONALITATI ALE LUMII SI PROFILUL LOR GRAFOLOGIC. Vol.1
59.95 RON
Grafologie. Personalitatea in scris
76.3 RON
Caracterologie si Grafologie - Eseuri
0 RON
Grafologie
0 RON