Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare Roman-German
Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare Roman-German
Autor: Willhelm Theiss, Maria-Liliana Theiss
Colectia: Dictionare
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 984
Data Aparitiei:
ISBN: 978-973-7725-60-8
Reducere
0%
Pret:
65.4 RON
Setea de cunoastere, de a primi si a prelucra cat mai multe informatii este satisfacuta actualmente numai prin utilizarea masiva a tehnicii moderne de calcul. Cu ajutorul calculatoarelor legate in retea se pot obtine, inmagazina, gospodari si utiliza foarte multe date.
Datorita factului ca electrotehnica, electronica si telecomunicatiile sprijina tot mai mult procesele de automatizare, este tot mai dificila atribuirea exclusiva a termenilor doar unuia sau altuia dintre domeniile mentionate mai sus. Iar cum automatizarea a patruns si in procesele de calcul electronic, nu este usoara in multe cazuri nici tragerea unei linii clare de despartire intre automatizari si calculatoare.
Termenii cuprinsi in dictionarul de fata au fost adunati in principal din diverse produse si documentatii utilizate, cataloage de aproduse si documentatii utilizate de autori in decursul anilor. Aceste surse de informare secundare au oferit autorilor de regula un nmar redus de termini, care au fost insa in majoritatea cazurilor de cea mai mare actualitate.
Dictionar tehnic German-Roman - 4 volume
327 RON
Dictionar general de stiinte: Englez-Francez-Roman - 2 volume
87.2 RON
Dictionar economic German-Roman
0 RON
Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare German-Roman
0 RON