Toate
Contact
( 0 produse)
1.jpg
HOME    ENCICLOPEDIA PLANTELOR MEDICINALE DIN FLORA ROMANIEI. Tratamente pentru uz uman si veterinar - VOL. 1 si 2
ENCICLOPEDIA PLANTELOR MEDICINALE DIN FLORA ROMANIEI. Tratamente pentru uz uman si veterinar - VOL. 1 si 2
Autor: Constantin PARVU, Alexandra-Stefania PIRVU
Colectia: Enciclopedii
Dimensiune: 16.5x23.5
Format: cartonata, color
Nr. pagini: 1344 + 112
Data Aparitiei: februarie, 2017
ISBN: 978-606-8825-00-7
Reducere
0%
Pret:
136.5 RON
Prin continutul ei, lucrarea de fata vine Ón sprijinul tuturor celor care aleg posibilitatea tratarii omului sau animalelor cu ajutorul plantelor. Se constituie intr-un ghid complet pentru cei interesati de plantele din flora spontana sau din cea cultivata. Fiecare specie de planta este prezentata cu denumirea populara cea mai raspandita in Romania, la care se adauga alte denumiri populare mai putin comune. Urmeaza istoricul si ecologia plantei, descrierea speciei cu elementele morfologice necesare pentru identificarea precisa a ei, imaginea, modalitatile de recoltare a plantei, uscarea si pastrarea ei pana la folosire, compozitia chimica, utilizarea ei Ón medicina umana cu prezentarea de retete Ón fitoterapie, gemoterapie si fitohomeopatie, si in medicina veterinara, cu indicarea retetelor de utilizare.
112 planse color intregesc continutul bogat in informatii al enciclopediei, ceea ce inseamna un mare ajutor pentru recunoasterea plantelor in natura.
Utilizarea plantelor sub forma de infuzie, decoct, tinctura, macerat la rece, macerat hidro-alcoolic si ulei la cald, macerat glicero-hidro-alcoolic, vinuri medicinale, unguente, bai generale, bai locale, clisme etc. se constituie in tot atatea mijloace eficace de tratament impotriva bolilor.
Retetele prezentate pentru tratarea diferitelor categorii de boli au origini diferite. O mare parte dintre ele sunt culese de Prof. Dr. Constantin Parvu din mediul satesc de pe Óntreg teritoriul Romaniei, pe parcursul a 40 de ani de cercetare etnoterapeutica.
ENCICLOPEDIA PLANTELOR MEDICINALE DIN FLORA ROMANIEI. Tratamente pentru uz uman si veterinar - VOL. 1 si 2
136.5 RON
Leacuri pentru sanatate
54.5 RON
Retete naturiste pentru bolile cardiovasculare
14.72 RON
Universul plantelor
0 RON